Maalari

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski
Haku päättyy 13.7.2022

Etsimme asiakasyrityksillemme jo hieman kokemusta hankkineita maalareita. Jos sinulla on tarkka ja vakaa kädenjälki, niin hae jo tänään!

Työtehtäväsi voivat koostua monipuolisista maalarin työtehtävistä niin ulko- kuin sisämaalausten parista. Sinulta löytyy myös osaamista maalaamisen pohjatöiden tekemiseen. Työpäiväsi voivat kulua muun muassa kattoja, seiniä, ovia, ikkunoita tai sokkelia maalatessa. Kerrothan hakemuksessasi millaista maalausosaamista olet kerryttänyt ja löytyykö sinulta tapetointiosaamista tai muita erityistaitoja alalta.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. Toivomme, että sinulla on ripeä ja huolellinen työskentelyote sekä pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

WorkPowerin kautta työskennellessäsi saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla asiakkaidemme tilausten mukaisesti ainakin kesän ja alkusyksyn ajalle, mutta hyvälle tekijälle töitä voi löytyä pidemmäksikin aikaa! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemustasi tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian ja liity WorkPowerin iloiseen joukkoon.

 

Lisätietoja:

Sarianne Moisio, HR Trainee
sarianne.moisio@workpower.fi / p. 045 125 2737

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / p. 040 531 4419

 

avainsanat: maalari, pintakäsittelijä, rakennusala, raksa, jyväskylä, keski-suomi, avoimet työpaikat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed