Työntekijöille

Työntekijöille

Oletko etsimässä työtä, joka kiinnostaisi juuri sinua? Jos kaipaat työtä, joka tuo vaihtelua elämääsi tai et kaipaa sitoutumista yhteen työpaikkaan, on DuuniPro valintasi. 

Oletko etsimässä työpaikkaa, jossa voit työskennellä erilaisissa kohteissa, tavata erilaisia ihmisiä ja kerätä kokemusta erilaisista työympäristöistä sekä työskentelytavoista? Meiltä voit löytää itsellesi unelmiesi työpaikan!

Me ymmärrämme sinua ja siksi olemme täällä. Ota meihin yhteyttä tai jätä avoin hakemus sekä CV. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja katsomme yhdessä millaisia mahdollisuuksia meillä yhdessä voi olla. 

Työntekijöille

Meillä DuuniProlla sinun ei tarvitse ikinä olla huolissasi. Me huolehdimme siitä, että kaikki tapahtuu kuten olemme sopineet. Meille työntekijöidemme luottamus on tärkeää, emmekä aio jättää sinua pulaan.

Sinulla tulee olemaan meidän kauttamme työterveyshuolto, joka koskee kaikkia työntekijöitämme. Työterveyshuolto kattaa sekä työtapaturmat, työn ulkopuoliset tapaturmat sekä vapaa-ajan tapaturmat.

Työnantajana olemme täällä sinua varten. Jos haluat puhua mistä tahansa, olemme valmiita kuuntelemaan. Voimme keskustella  niin palkoista, uralla etenemisestä, tulevaisuuden tavoitteista sekä kaikesta muusta… Yhdessä olemme yhteisö, jolla on yhteinen tavoite kohti kasvua kaikille.

TESTIMONIALS

No results found.