Yrityksille

Pienyrityksenä pyrimme panostamaan aina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaisiimme. Meille et ole vain numero muiden joukossa, vaan asiakas, jonka menestyksessä haluamme olla osana. Me pyrimme aina tarjoamaan parhaat mahdolliset työntekijät juuri sinulle. 

Me uskomme, että onnistuneen tuloksen takana vaikuttavat työntekijöiden rautainen ammattitaito, kokemus sekä kyky työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja erilaisten ihmisten parissa. Mutta onnistumisen takaa löydät myös hyvän työilmapiirin – sillä tyytyväiset työntekijät muodostavat tyyväisen tiimin, joka puolestaan voi yltää parempiin tuloksiin. 

Mitä voit saada

Tiedämme, että työelämä on kokoaikaisen muutoksen alaisena ja usein vastaan tulee tilanteita, joihin ei ole mahdollista ennalta varautua. Meiltä voit löytää avun nopeasti, kun tarvitset ammattilaisia työskentelemään erilaisissa tilanteissa. 

Oli kyseessä sitten pidempiaikaisen työntekijät tarve, sijaisuudet tai esimerkiksi ruuhkahuippuun tarvittava työntekijä – ota meihin yhteyttä. Meiltä löydät koulutettuja ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin!

PALVELUIHIMME

VARASTO-TERMINAAL
TYÖNTEKIJÄT

Meiltä voit löytää osaavia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on takanaan vuosien kokemus varasto- ja terminaalityöskentelystä sekä trukin kuljettamisesta

RAKENNUSSIIVOOJAT

Meiltä löydät kokeneet ja osaavat työntekijät niin keskeneräisten kuin valmiidenkin kohteiden siivoukseen.

KUORMA-AUTON KULJETTAJAT

Etsitkö kuorma-autonkuljettajia? Meidän listoiltamme löydät ammttitaitoisia kuljettajia,  jotka ovat sekä kokeneita ja joista välittyy vastuullinen ajoasenne.

PAKETTIAUTON KULJETTAJAT

Meiltä voit löytää kokeneita kuljettajia myös lyhyellä varoitusajalla – Meiltä löydät kuljettajia, jotka rakastavat työtään!